ЗА НАС

Патувај и уживај е онлајн (on-line) систем за резервација на патувања, во организација и реализација на туристичка агенција Фејм Уан Травел. Нашата мисија е услуга и квалитет на врвно ниво, каде што секој патник ќе го добие максимумот од понудата. Патувањето е храна за душата, затоа нахранете ја Вашата душа и уживајте во убавините и незаборавните доживувања кои ги носат нашите патувања.

Зошто да патувате со нас?

+ 1000 клиенти

Со нашата агенција имаат патувано повеќе од 1000 клиенти.

+100 патувања и аранжмани

Имаме организирано повеќе од 100 патувања и аранжмани

Сопствен возен парк

Патувајте удобно до вашите омилени дестинации со нашите возила: IVECO Feniksbus FBI 86T (31+2) и Mercedes Sprinter (16+2)

Незаборавни патувања

Патувањето е храна за душата, затоа нахранете ја Вашата душа и уживајте во убавините и незаборавните доживувања кои ги носат нашите патувања.


Laptop

Патувајте со ПАТУВАЈ И УЖИВАЈ

Патувате до вашите омилени дестинации

  • 1Патувања и аранжмани по најповолни цени
  • 2Купете авионски билети
  • 3Купете онлајн од вашиот дом
Резервирај