Контакт

Испратете порака

Пополнете ја формата

Адреса

Бул.8ми Септември бр.3-2/48, 1000 Скопје, Македонија

Имате прашања?

+ 389 70 268 854 contact@patuvajiuzivaj.mk
Понеделник - Петок 11:00 - 20:00
Сабота 10:00 - 16:00